Vinene er skænket af Kjær & Sommerfeldt https://www.kjaersommerfeldt.dk/
………………………….
I dette afsnit er vi er taget på sydfransk havnecafé med hørbukser, skaldyr og sejlersko.
Hvad er der sket i med kvaliteten på Rosé i Provence over de sidste mange år og kan man inddele roséstil alt efter hvilket land, det kommer fra?
Hvordan laver man Provence-rosé fra mark til bord, hvilke kloner bruger man til produktionen og hvordan skal de opbindes i marken?
Kan man drikke rosévinen fra sidste år, skal det drikkes helt friskt og kan det lagre?
Hvilke druer laver man rosévin på i Provence og hører rosévin i kategorien “lyse drikke”?
Hvad spiser man til rosévin og hvordan dannes der kulsyre i visse rosévin?
Må man blande rødvin og hvidvin for at få rosévin eller hvordan er det nu lige, reglerne er for det?
Vi smager på
…………………….
Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan vinde vin og se billeder og andet godt.
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
Web: https://www.radioteket.dk/
Kontakt: radioteket@radioteket.dk
Musik: Jonas Landin