Afsnittet er lavet med støtte fra jer lyttere. Tusind tak fordi I er med til at gøre det muligt at lave særafsnit som dette!
Man kan støtte podcasten og læse mere om hvad støtten går til her https://10er.com/vinforbegyndere
Se mere om Lisbeth Ankersen her https://www.innovaconsult.dk/
……………………
Vi har igen besøg af smags- og lugteekspert Lisbeth Ankersen og svarer på lytterspørgsmål.
Hvorfor er fermenteret mad og drikke så populære både historisk og nu til dags? Er det bare en dille anno 2024 eller hvad skyldes populariteten?
Hvordan hænger smag sammen med vores andre sanser og hvilke forklaringer findes der på synæstesi?
……………………
Køb vores bog “Vin for begyndere og øvede” i en signeret udgave her: http://vinforbegyndere.com/
Støt Vin for begyndere podcast her https://vinforbegyndere.10er.app/
Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan se billeder af vinene og få tips til vin og mad sammensætning.
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
Web: https://www.radioteket.dk/
Kontakt: radioteket@radioteket.dk
Musik: Jonas Landin
Lyt vores bog som lydbog her:
Køb den her https://www.saxo.com/dk/vin-for-begyndere-og-oevede_lydbog_9788773397374