Afsnittet her er bragt af jer lyttere der støtter på https://10er.com/vinforbegyndere
Tusind tak for jeres støtte! (NB! Der trækkes IKKE lytterstøtte for disse afsnit)
……………………
Dagens afsnit handler om en lille familiefejde, der giver anledning til at snakke om, hvordan man egentlig erhverver sig jord og druer i Meursault.
Afsnittet handler desuden om den “nye” vinstil som efterhånden findes overalt i Meursault. Tidligere var området kendt for fedme, hasselnød og smør (butter and hazenut), men nu til dags er vinene mere kendtegnet ved sit grønne, syrefriske, stramme og reduktionsprægede knæk.
Hvorfor har vinstilen ændret karakter, er den blevet for homogen og hvordan ser fremtiden ud for vinstilen i Meursault – hvad vil den nye generation?
René har i dette afsnit besøgt Domaine Camille & Guillaume Boillot og Jobard Morey.
Læs Renés fulde rapport her (når den udkommer) https://renelangdahl.com/
Kort over Meursault https://www.bourgogne-wines.com/wine-and-terroir/bourgogne-and-its-appellations/meursault,2458,9253.html?&args=Y29tcF9pZD0yMjc4JmFjdGlvbj12aWV3RmljaGUmaWQ9MzQ5Jnw%3D
Har du et spørgsmål? Skriv det på opslaget på vores sociale medier.
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
…………………
Køb vores nye bog “Bobler for begyndere og øvede” her: https://www.saxo.com/dk/bobler-for-begyndere_bog_9788773396568
Eller vores bog om vin her: https://www.saxo.com/dk/vin-for-begyndere_bog_9788773391303
Støt Vin for begyndere podcast her https://vinforbegyndere.10er.app/
Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan se billeder af vinene og få tips til vin og mad sammensætning.
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
Web: https://www.radioteket.dk/
Kontakt: radioteket@radioteket.dk
Musik: Jonas Landin
Lyt vores bog som lydbog her:
Køb den her https://www.saxo.com/dk/vin-for-begyndere-og-oevede_lydbog_9788773397374
Musik af nickpanek620