Afsnittet er sponseret af WOLT, der tilbyder gratis levering i 30 dage til nye kunder, ved tilmelding inden d. 30. september 2022.
Tilmeld dig herunder:
WOLT
https://wolt.com/da/dnk?gdpr=&tld=dk
Iphone
https://apps.apple.com/dk/app/wolt-levering-mad-og-mere/id943905271?l=da
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolt.android&hl=da&gl=PL
……………………..
I en ny række af særafsnit skal vi smage vine fra og blive klogere på danske vinmagere rundt omkring i verden. Hvem er de, hvordan er de havnet i vinens verden og hvordan smager deres vin?
Vi begynder med Knud Kjellerup, som laver vin i Bourgogne og vi har ham næsten med direkte på telefon og snakker om høsten 2018, årets høst og om det egentlig er muligt at udvide sine marker i Bourgogne.
Herefter skal det handle om Peter Sisseck, hans historie og vej ind i hvervet som dansk vinmager i Spanien samt hans nuværende gøren og laden i Ribera del Duero. Vi smager hans vin Flor de Pingus fra 2018 og snakker også om Pingus udvikling i smagen frem til i dag.
Vi smager på
1) Maison Albert Sounit, Rully Blanc 1. Cru – La Pucelle 2020https://www.kjaersommerfeldt.dk/vin/hvidvin/maison-albert-sounit-rully-blanc-1-cru-la-pucelle-bourgogne-cote-chalonnaise-2020/p-1023420/
2) Flor de Pingus, Dominio de Pingus, 2018http://www.esprit-du-vin.com/
…………………..
Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan se billeder af vinene og få tips til vin og mad sammensætning.
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
Web: https://www.radioteket.dk/
Kontakt: radioteket@radioteket.dk
Musik: Jonas Landin