Afsnittet er sponseret af Temptech Vinkøleskabe. https://temptech.dk/
På restaurant Frederikshøj benytter de Temptech Copenhagen CPRO1800SRB vinkøleskabhttps://temptech.dk/produkt/temptech-copenhagen-cpro1800srb-vinkoeleskab
…………….
Vi har besøgt Wassim Hallal på restaurant Frederikshøj i Aarhus til en snak om hans store interesse for vin.
Der bliver nørdet Bourgogne og de ting, der sker dernede på smagen i disse år og så Wassim har en god historie med, som han har oplevet i Bourgogne med Knud Kjellerup.
Wassim har taget to vine med, som René og Jonas skal blindsmage – det er svært, men også sjovt.
René har også en vin og en historie med og tester Wassin og Jonas.
Hvordan har Wassim formået at gøre sig særlig som kok og hvilke tanker og ambitioner har han med sin restaurant og sin mad?
Hvilken vinstil kan Wassim bedst lide, hvorfor og hvordan begyndte hans interesse for vin?
Hvordan ser Wassims top 10 ønskeliste ud, hvis han selv kan vælge, hvad der skal ligge i hans vinskab.
Vi smager på:
Nå nej…. Det kan vi ikke afsløre, da vi blindsmager. Så lyt med og få svaret.
………………
Støt Vin for begyndere podcast her https://vinforbegyndere.10er.app/
Køb bogen Vin for begyndere her: http://vinforbegyndere.com/
Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan se billeder af vinene og få tips til vin og mad sammensætning.
https://www.facebook.com/vinforbegyndere
https://www.instagram.com/vinforbegyndere
Web: https://www.radioteket.dk/
Kontakt: radioteket@radioteket.dk
Musik: Jonas Landin